• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Вибух мозку" на обласному молодіжному чемпіонаті з інтелектуальних ігор.

"Вибух мозку" на обласному молодіжному чемпіонаті з інтелектуальних ігор.

2018-03-23

/Files/images/gKQk7p8SOoU.jpg

22 березня 2018 року у обласному центрі дитячої та юнацької творчості міста Кропивницький відбувся ХVІІІ обласний молодіжний чемпіонат з інтелектуальних ігор. Особливістю молодіжного чемпіонату є те, що у змаганнях приймає участь не лише учнівська, а й студентська молодь. Цього року 20 команд із міст і районів області взяли участь у ХVІІІ обласному чемпіонаті з інтелектуальних ігор серед молоді.

Команда нашого району «Вибух мозку» була представлена вихованцями гуртка «Юний ерудит» Добровеличківського центру дитячої та юнацької творчості, який працює на базі Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник Царенко О.В.) виступала у такому складі:

Ярмошенко Владислав, капітан команди, учень 11 класу Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3;

Осипенко Артем, учень 9 класу Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;

Алєксєнко Тамара, учениця 10 класу Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;

Граданович Яна – керівник гуртків Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів .

Поїздку організував Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської районної державної адміністрації.

Розклад чемпіонату передбачав на початку проведення командної “Своєї гри” на 8 музичних тем, по завершенню якої команди змагалися у грі “Що? Де? Коли?” (2 тури по 15 запитань у кожному). А вже із 8 команд, які були кращими за результатами попередніх ігор, визначався чемпіон області з “Брейн-рингу”.

Хочеться відзначити належний рівень організації змагань та високу конкуренцію серед учасників. В підсумку перемогу у «Своїй грі» святкувала команда «Совенята» Центральноукраїнського національного технічного університету, у «Що? Де? Коли?» та у «Брейн-ринзі» - «Небо выбрало нас» Льотної академії Національного авіаційного університету.

Наші учасники, які до слова, також не пасли задніх, за підсумками двох турнірів опинилися всередині протоколу, повернулися додому з купою приємних вражень та відзнакою фіналіста обласних змагань.

Кiлькiсть переглядiв: 561

Коментарi