• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районне методичне обєднання вчителів математики

Районне методичне обєднання вчителів математики

2014-02-25

/Files/photogallery/739/IMG_2314.JPG
21 лютого 2014 року на базі Олексіївської ЗШ І-ІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів математики з проблеми "Розвиток пізнавальних інтересів до математики засобами активного навчання".

З історією та сучасністю закладу ознайомив присутніх директор школи Царенко Р.В. На відкритий урок у 8 класі з теми "Тотожні перетворення виразів, що містять квадратні корені" запросила колег вчитель вищої категорії, вчитель-методист Баранова С.Л.

До уваги вчителів математики району був також запропонований фестиваль "Маленькі відкриття ХХІ століття", під час якого учні різних класів презентували свої дослідження з тем "Математика і танець", "Математика і музика", "Математика і література", "Математика та образотворче мистецтво". А призер районного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Кондратюк Володимир, учень 8 класу, представив свою роботу "Метод математичної індукції".

На засідання РМО звітували про результати своєї діяльності вчителі, що атестуються на вищу кваліфікаційну категорію - Штукіна О.С. та Передерій Т.І.

Серед різних питань педагоги обговорили результати районної олімпіади та привітали колегу Штукіну О.С. (Добровеличківська ЗШ №1) з дипломом ІІІ ступеня на обласній олімпіаді; дані, отримані в ході моніторингу навчальних досягнень учнів 5 та 10 класів, що проводився за наказом МОН України; участь учнів району у конкурсах з математики та інші актуальні проблеми.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi