• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Користуючись можливостями соціальних мереж...

Користуючись можливостями соціальних мереж...

2017-01-05

/Files/images/1354891741.jpg

Про результати роботи Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. за підсумками І семестру 2016/2017 року, про деякі педагогічні нововведення та новий сайт.

Доброго дня, вітаю шановних колег, батьків, учнів Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ст та усіх, кому небайдужа наша школа. Вітаю Вас з Новим 2017 роком та Різдвом Хрестовим, зичу довгих літ, здоров’я вам і вашим рідним, миру в домі та державі, щастя, злагоди та процвітання, хай множаться ваші статки, а новий день приносить тільки добрі новини.

Хочу подякувати усім, хто допомагав нам у 2016 році. Тож, дякую батькам наших учнів, Олексіївській сільській раді, депутатам та особисто Скороходу Анатолію володимировичу, колективам ТОВ "Згода" та "Агрогран", СФГ "Мрія" та "Гарант", особисто Соловчуку Івану михайловичу, Винярському Віталію івановичу, Ковальову Миколі Миколайовичу, Федоренку Миколі Миколайовичу та Якимчуку Миколі Дмитровичу.

До занять 1 вересня приступило 108 учнів, протягом семестру двоє учнів, вибуло і двоє прибуло.

В школі працює 14 педагогічних працівників, з них 5 вчителів вищої і 3 - першої кваліфікаційної категорії, 1 вчитедь має педагогічне звання "старший вчитель". У жовтні 2016 року в школі відбулося засідання районного методичного обєднання вчителів зарубіжної літератури (вчитель Царенко Олена Василівна), а у листопаді - шкільних бібліотекарів (бібліотекар Панченко Ольга Анатоліївна). У грудні 2016 року Середенко Валентина Іванівна стала лауреатом районного конкурсу "Учитель року 2017" у номінації "початкові класи".

Учні школи взяли участь у більшості районних олімпіад та конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика. Учениця 9 класу Цабевська Олександра виборола друге місце у районній олімпіаді з юних хіміків (вчитель Кондратюк Катерина Іванівна), а учень 8 класу Осипенко Артем виборов третє місце у районному етапі всеукраїнського конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика (вчитель Шалигіна Людмила Єгорівна). Крім того хочу відзначити інших учасників районних олімпіад: Алєксєнко Тамару, Муратову Аміну, Урсатій Валерію, Степаненко Карину, Саліонович Маргариту, вчителів Литвиненко Тетяну Вікторівну, Кондратюк катерину Іванівну, Царенко Олену Василівну та Шалигіну Людмилу Єгорівну які готували учасників та переможців.

Також хочу відзначити учнів, які за підсумками І семестру мають оцінки лише високого рівня, а саме: Цабевську Олександру, Муратову Аміну, Урсатій Валерію, Кім Валерію. Крім того Мармалюк Анастасія, Панасенко Влада, Радченко Діана, Радченко Іван, Середенко Єгор, Шевченко Євгенія, Кондратюк Юлія та Анастасія, Рєзніченко Андрій, Гукович Олександр, Касян Діана, Саліонович Маргарита, Степаненко Карина, Кукурудза Дарія, Семенчук Тетяна, альошичкіна Анна, Осипенко Артем, Писаренко Катерина, Бубнов Олександр, Алєксєнко Тамара та Радченко Юлія мають оцінки високого та достатнього рівня.

І на завершення, про нововведення, які відбудуться у ІІ семестрі. Ми запускаємо новий сайт школи, з короткою адресою http://ol.e-schools.info, особливістю якого є доступ батьків і учнів до електронного щоденника, продовжить роботу і сайт на платформі edukit, його адреса http://oleksiivka-school.edukit.kr.uа, де ви зможете знайомитися з новинами шкільного життя.

З початку семестру у кабінеті інформатики буде встановленно обладнання для доступу до мережі Інтернет.

Сподіваюся на плідну співпрацю і прошу поширити через соціальні мережі.

Кiлькiсть переглядiв: 435

Коментарi